Подобрете съня с промени в режима на детето

24 февруари 2023
Подобрете съня с промени в режима на детето

Установено e, че създаването на рутина в режима на активност и покой е сред приоритетите, пред които е изправен всеки един родител.

Наложително е да се действа в посока намаляване на превъзбудата преди лягане и минимизиране на дразненията от страна на електронни устройства. А всички знаем как светват очичките на дете, което види телефон, таблет или плейстейшън! Една топла вана/душ преди лягане, прием на чаша топло мляко и четене на книга са дейности, които могат да направят чудеса за отпускането и добрия сън на детето. 

Да не забравяме и за съня! Той е от решаващо значение за функцията на цялото тяло  - от имунната система до настроението. Това важи в пълна сила и за децата, за които е много важно да имат нужното време за пълноценна почивка. Хубаво е родителите да обмислят многостранен подход, който включва както диетични, така и промени в начина на живот на детето. 

В тази връзка е доказана ползата от прием на специално разработени за детските нужди хранителни добавки (тук слагам линк към продукт на Педиакид), които могат да подобрят качеството на съня и да осигурят нужния комфорт на подрастващите през нощта.

 

педиакид сироп за кашлица

Разгледайте PEDIAKID сироп за сън тук!

 

PEDIAKID е марка номер 1 за деца във Франция

Витамин Д е мастноразтворим витамин с изключително значение за физиологията на детския организъм.

прочети още

А знаете ли за какво помага и защо децата трябва да я приемат?

прочети още
>