PEDIAKID CALCIUM С+ (Поддържа костите и зъбите здрави)

Хранителна добавка на прах, богата на калций и витамин D.

  • Подходящ за деца, дори с непоносимост към лактоза
  • Осигурете 100% препоръчителен калций DV
  • Помага за поддържането на здрави кости и зъби

PEDIAKID Calcium C+ е разработен с помощта на концентриран източник на калций, подходящ за деца. Витамин D подобрява усвояването на калций от метаболизма, покривайки 100% DV. Формулата е подходяща за деца с непоносимост към лактоза или алергични към мляко. Стикът съдържа прах с аромат на кола, който може или да се разтвори директно върху езика, или може първо да се разтвори в чаша вода.

Предназначение: За поддържане на нормалното развитие на костната система и зъбите при децата.Този продукт съдържа калций и Вит.D,и е подходящ за деца с непоносимост към лактоза, или алергия към млякото.

Препоръчана доза:

1 стикче дневно, по възможност след хранене. Да се поставят на езика или да се разтворят в малко вода (при деца от 3 години).

2 стикчета дневно, по възможност след хранене. Да се поставят на езика или да се разтворят в малко вода (при деца от 7 години).

Състав:В 2 стикчета има 800 mg калций и 5μg Вит.D. С леко кисел вкус на кола. Липиди 1g, протеини 0.01 g, въглехидрати 2.7g, сол 0.07g, енергийна стойност 17 kcal/71kJ

Без глутен, алергени, ГМО и оцветители!

Внимание: Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Да се съхранява на стайна температура и място, недостъпно за малки деца! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!

Опаковка: 14 прахообразни стикчета с вкус на кола.

29,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 29,00 лв.
Моля, изберете:
>