Нашите отговорности

Всички хранителни добавки PEDIAKID съчетават активни съставки, които имат висока ефективност и бионаличност:
• Растителните екстракти, съдържащи се в гамата PEDIAKID са внимателно подбрани на базата на техните известни свойства и нежно действие.
• Всички сиропи PEDIAKID съдържат естествени пребиотици:разтворими фибри от акация за възстановяване на чревната флора. При децата тя е все още незряла и особено чувствителна към различни разстройства.
• Добавянето на натурални плодови концентрати в сиропите и натурални аромати в дъвчащите бонбони, ги прави много приятни на вкус.

Всички продукти на PEDIAKID имат Сертификат ISO 22 000 (повече тук). Той отговаря на най-високите изисквания за производство на хранителни добавки и гарант за най-високо качество!

ИНФОРМАЦИЯ И СЪВЕТИ
Продуктите от гамата PEDIAKID могат да бъдат приемани от най-ранна детска възраст (сиропите, веднага след преминаване към захранване, а дъвчащите мечета – от 3 годишна възраст), а също така до 15 години и повече. Комбинацията от няколко продукта PEDIAKID е възможна, но трябва да се следват инструкциите за употреба. Не се колебайте да се консултирате с Вашия лекар!

Изключителна иновация: Нектар от Агаве

Притежава много мек и натурален вкус, като се разгражда лесно и бързо. Произвежда се в Мексико и се съдържа във
всички сиропи PEDIAKID.
• Нектарът от агаве се състои главно от глюкоза и фруктоза. Съдържанието на фруктоза достига до 90%. В агавето има Vit.А, B, K, D и C. В сравнение с другите продукти, които се използват за подслаждане,нектарът от агаве има много по-нисък гликемичен индекс, само 27!
• Фибрите от акация засилват предимствата на нектара от агаве. Те се понасят много добре от децата и подсилват растежа на “добрите” бактерии в червата.
Едно практично и вкусно решение: Дъвчащите мечета Pediakid Мечетата Pediakid са на базата на ябълков пектин и са без желатин,консерванти, глутен, лактоза, изкуствени aромати и оцветители!
Гамата Pediakid включва също продукти за хигиена и грижа
Продуктите за хигиена и грижа PEDIAKID са специално разработени за малки деца, за да не дразнят деликатната им кожа. Създадени са на основата на билки и етерични масла, като формулите им не са агресивни, не съдържат парабени, феноксиетанол и алкохол!

>