Детските пробиотици - ползи и предимства

27 февруари 2023
Детските пробиотици - ползи и предимства

За разлика от предишните поколения, днешните деца са подложени на вредното въздействие на източници от различен характер. Например: мръсен въздух, стрес, агресивни химикали, и не на последно място – лоша храна.

Ако детето е с отслабен имунитет и е податливо на чести вирусни, и грипни състояния, предстои му постъпване в детска градина или ясла, то тогава приемът на пробиотична добавка за деца (дъвчащи мечета Pediakid) значително ще подобри общия му здравен статус.

Подобни продукти съдържат специално подбрани активни пробиотици и потискат патогенната флора и осигурява значими ползи за здравето на стомашно-чревния тракт и естествените защитни сили на организма.

За повече удобство пробиотичните добавки се предлагат на прах (сашета) и лесно се разтварят в напитки, кисело мляко, пюрета.

Като заключение! Доброто чревно здраве е важно както за възрастните, така и за децата, затова профилактиката му е от съществено значение. Тя е предпоставка за  повишен имунитет, съпротивителни сили срещу различни заболявания и инфекции, цялостно усещане за жизненост и комфорт.

педиакид сироп за кашлица

Разгледайте PEDIAKID Пробиотични дъвчащи мечета тук!

 

PEDIAKID е марка номер 1 за деца във Франция

Витамин Д е мастноразтворим витамин с изключително значение за физиологията на детския организъм.

прочети още

Да не забравяме и за съня! 

прочети още

А знаете ли за какво помага и защо децата трябва да я приемат?

прочети още
>