За какво помага Омега 3?

24 февруари 2023
За какво помага Омега 3?

Няма как да не сте чували за Омега 3.

Започваме с това, че поддържа костната плътност.

Омега 3 мастните киселини подобряват здравето на ставите и костите. Приемът на Омега 3 заздравя костите, като подпомага увеличаването на съдържащото се количество калций в тях. Редовният прием на тази добавка може да помогне на костите на децата да запазят своята еластичност и да се намали риска от фрактури. Сами знаем колко обичат да тичат и скачат мъниците.

Омега 3 помага на майките и техните бебетата.

Приемът на Омега 3 по време на бременността значително понижава риска от преждевременно раждане. Омега 3 подпомага развитието на мозъка и очите при бебетата, и спомага за правилното наддаване на килограми на кърмачетата, и децата.

 

Омега 3 спомага за по-добри комуникативни и социални умения, по-висока интелигентност и по-малко поведенчески проблеми. Но тази помощ е не само за бебето, но и за майката. Приемът по време на бременността може да предпази бъдещата майка да не попадне в капана на следродилната депресия. А знаем, че никоя майка няма нужда и не иска да изпада в подобни състояния.

Ние от Pediakid сме разработили 3 продукта с Омега 3, които безспорно са фаворит на много майки и деца. Сиропчето е с вкус на лимон и кола, Мечетата с вкус на лимон, а DHA бебе е с най-висока концентрация на Омега 3.

педиакид сироп за кашлица

Разгледайте PEDIAKID сироп Омега 3 тук!

Витамин Д е мастноразтворим витамин с изключително значение за физиологията на детския организъм.

прочети още

Да не забравяме и за съня! 

прочети още
>