Засилване на детския имунитет

23 февруари 2023
Засилване на детския имунитет

Хрема, непрекъснати настинки, стомашно-чревни проблеми. Има родители,които смятат, че това е напълно естествено и нормално през зимата за всички деца. Особено за тези от тях, които посещават детски градини, ясли или училище. Но истината е, че не всички деца боледуват.

Вирусите, които пресичат пътя на децата, често са вследствие на отслабена имунна система. И тук отваряме една важна скоба - силният имунитет не се дължи само на добри гени. Има толкова много мощни инструменти на разположение на родителите, с които могат лесно, безопасно и ефективно да повишат имунитета  на своите деца.

Не е нужно да приемате и да се примирявате с отслабената имунна система на детето си. Можете да предприемете лесни и ефективни мерки за повишаване на имунитета, като му давате подходящи хранителни добавки. Нашите предложения са две - Pediakid продукти, които допринасят за нормалното функциониране на  имунната система.

  • PEDIAKID Immuno-Fort, Сироп за имунитет, с вкусен  аромат на боровинки.
  • PEDIAKID Gommes Immunite, Дъвчащи мечета за имунитет, с вкусен аромат на  малина

 

Вярваме, че тези продукти ще са ви от полза за ускоряване на оздравяването и да помогнете на детето да постигне по-добро общо състояние.

педиакид сироп за кашлица

Разгледайте PEDIAKID сироп за имунитет тук!

 

PEDIAKID е марка номер 1 за деца във Франция

Витамин Д е мастноразтворим витамин с изключително значение за физиологията на детския организъм.

прочети още

Да не забравяме и за съня! 

прочети още
>